Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was przepis na ciasto z wykorzystaniem zalewy z fasoli białej lub czerwonej
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5346
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 882
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11778
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5346
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 882
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11778
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Pianę z zalewy od fasoli zmiksować na pianę następnie dodawać stopniowo cukier i ubić na sztywno, po ubiciu piany wbić jajka i znowu ubić. Po ubiciu piany z jajkami dodać resztę składników i zmiksować na jednolitą masę
Po przygotowaniu masy na ciasto przelać je do blaszki i ułożyć śliwki lub inny owoc wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 stopni i piec 55 minut. Po upieczeniu pozostawić do ostygnięcia, cały dokładny przepis znajduje się na blogu