Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto robi się mega szybko a użyte owoce owoce zależą od sezonu i naszych preferencji
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4979
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13463
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5853
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7563
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4979
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13463
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5853
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7563
Składniki
1. mąkę wsypać do miski, dodać pozostałe składniki ciasta, wymieszać, 2. ciasto wylać na wyłożoną papierem blachę, ułożyć przekrojone i pozbawione pestek owoce, posypać kruszonką, 3. piec ok 50 min w 175-180 st smacznego