Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SŁODZIUTKIE-w sam raz dla łakomczuchów
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
mleko słodzone nie wyjmujac z puszki gotować 2,5 godz
masło, margaryne, mleko i cukier zagotować.dodac słonecznik i ponownie zagotować
następnie wyłożyć na folii aluminiowej na blaszce i piec ok.10 min w temperaturze 180st.C.Jak wystygnie pokruszyć
do słodzonego mleka dodac pokruszony słonecznik i wymieszać
wyłożyć na biszkopt i ozdobić polewa czekoladową.Smacznego