Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne i smaczne ciasto do kawy.
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47651
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165356
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 345
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47651
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165356
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 345
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 89
Składniki
Wykonanie: Margarynę, cukier, jaka utrzeć na pulchną masę. Następnie wsypać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, kakao i przyprawę do piernika. Dokładnie wymieszać, wlać maślankę, olej i wsypać startą cukinię. Raz jeszcze dokładnie wymieszać, wylać do formy posmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą. Piec w temperaturze 170 stopni przez godzinę, po upieczeniu możemy posypać cukrem waniliowym.