Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Da się zrobić bardziej zdrowsze ciasto? Nie sądzę! Zachęcam do wykonania i zachwycania się potem smakiem
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 105
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2534
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2863
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 105
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2534
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2863
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy i studzimy.
Orzechy włoskie siekamy drobno.
Do melaksera wrzucamy wszystkie składniki oprócz białek i miksujemy. Ubijamy białka i dodajemy na koniec do masy, mieszając już tylko łyżką do połączenia składników.
Formę wykładamy papierem do pieczenia, przelewamy masę i pieczemy 40-50 min 180 stopni.