Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne, czekoladowe, rozpływające się w ustach mini serniczki :-)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4927
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13654
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3224
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1017
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4927
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13654
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3224
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1017
Składniki
Twaróg i miód (płynny) zmiksować, by nie było grudek. Dodać roztopioną w kąpieli wodnej czekoladę gorzką i mleczną, zmiksować. Dodać rum, wsypać płatki migdałów i zmiksować. Masę umieścić w lodówce ma 3 - 4 godziny aby stwardniała. Po tym czasie z masy czekoladowej odrywać kawałki wielkości orzecha włoskiego, formować kulki. Obtaczać w czekoladzie roztopionej w kąpieli wodnej, odkładać na papier do pieczenia lub folię aluminiową do zastygnięcia. Schłodzić w lodówce. Smacznego :-)