Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla fanow czekolady i nietylko,,,,, Starajcie sie wybierac produkty nieprzetworzone i najwyzszej jakosci do przurzadzania potraw, tylko takie danie sa wartosciowe i smaczniejsze....Pamietajcie...sami jestesmy kreatorami tego co jemy!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Rozgrzac piekarnik do 180°C ubic bialka dodajac stopniowo cukier puder nastepnie wymieszac delikatnie z orzechami. Wylac na blache wylozona papierem do pieczenia i piec 10 min.Wystudzic
Na mase pralinowa: ,rozpuscic czekolade po dodaniu masla nastepnie delikatnie wymieszac z drobno pokruszonymi wafelkami,takimi jak na zdkeciu lub podobnymi, wylozyc mase na biszkopt
Na mus czekoladowy, podgrzewamy kremowke rozpuszczamy w niej czekolade polamana na kawalki, studzimy w lodowce,po ochlodzeniu ,powinno byc mocno schlodzona ubijamy na sztywno i ukladamy mase na ciescie. Nastepnie schladzamy kilka godzin lub najlepiej cala noc w lodowce po czym posypujemy sowicie kakao