Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To trochę takie wspomnienie lata. Trochę truskawek zamrożonych z poprzedniego sezonu ,biszkopty i amaretto...coś na słodko.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2590
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20081
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 555
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 682
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7104
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2590
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20081
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 555
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 682
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7104
Składniki
Herbatę zaparzamy ,studzimy i mieszamy z amaretto w proporcji 1:1. Biszkopty nasączamy herbatą wymieszaną z alkoholem. Przekładamy do pucharków. Truskawki podgrzewamy ,wsypujemy cukier i smażymy do momentu ,kiedy będą gęste. Miksujemy. Zalewamy biszkopty ,zakrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na godzinę.