Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki zdrowy deser bez cukru, a i tak słodki. Witaminy, magnez dostarczymy sobie na deser. Nic wielkiego a jaki dobry. Zrobimy go w 15 minut. Uwielbiam mango i często dodaję go do deserów i ciast.
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16629
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 278
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 441
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16629
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 278
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 441
Składniki
Ciastka kruszę i przekładam do trzech szklanek. Awokado obieram, dodaję kakao, sok z cytryny, miód i miksuję blenderem.
Mango obieram i też miksuję blenderem. Do szklanek przekładam jogurt grecki, na to krem czekoladowy, mango, kolejna warstwa jogurtu, krem czekoladowy, mango, dekoruję kremem czekoladowym, jogurtem, słupkami czekoladowymi i melisą.Deser wstawiam do lodówki do schłodzenia.