Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny serniczek,szybki do zrobienia,na zimno.Zapraszam na mój YouTube kanal Słodki Smak Pasji
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 381
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 397
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 381
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 397
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Blaszka 37/24cm 2 truskawkowe galaretki rozpuszczamy w 350ml wody,wylewamy do plaskiego naczynia,tabletu lub blaszki .Galaretka powinna miec ok.1 cm grubosci.Odstawiamy w zimne miejsce do stezenia.3galaretki rozpuszczamy w 500ml wody i odstawiamy na bok.Biszkopty kruszymyi mieszamy z roztopionym maslem,wykladamy nimi blaszke ,dobrze uciskajac.Blaszke odkladamy w zimne miejsce.Zserka mascarpone,smietany ubijamy krem,dodajac lekko juz tezejaca galaretke cytrynowa.Cala mase wylewamy na spód biszkoptowy,zostawiamy do calkowitego stezenia w zimnym miejscu lub lodówce.Z truskawkowej galaretki za pomoca foremek o ksztalcie serduszka wykrawamy serduszka i ukladamy na ciasto.Gotowe!Dekoracja wedlug uznania!SMACZNEGO!