Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest na 6 salaterek, mi troszkę kremu zostało, ale z tym akurat nie ma problemu:)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 88
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 300
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 88
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 300
Składniki
Ubić śmietanę.W osobnym naczyniu do sera mascarpone dodać cukier puder i wymieszać. Do tej serowej masy stopniowo dodawać ubitą śmietanę i mieszać drewniana łyżką. Takim sposobem otrzymamy pyszny krem.
Na dno każdej salaterki kładziemy maliny, po bokach salaterek wykładamy nasączone wcześniej w kawie biszkopty i następnie nakładamy krem. Dekorujemy kakaem i czekoladą. Wkładamy do lodówki przynajmniej na 1-2 godzinki.