Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To chyba najlepsze smakołyki z tymi owocami. Dziś chyba padnie na jakieś ciacho ale jeszcze nie mam pomysłu. Na razie zapraszam Was na deserek.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Truskawki umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Biszkopty i herbatniki zmiksować w rozdrabniaczu. Zimną śmietanę ubić na sztywno z cukrem waniliowym. Na dno 5 wysokich szklanek wsypać po łyżce zmiksowanych ciastek. Na ciastka wyłożyć porcje śmietany a na śmietanę porcje truskawek. Następnie czynność powtórzyć i tak aż składniki nam się skończą. Na górze powinny znaleźć się truskawki. Na sam koniec polać deser syropem trzcinowym i udekorować miętą.