Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owoce i biszkopty zalane kokosowym mleczkiem, pychota sam w sobie ;)
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4241
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34267
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1913
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113680
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4241
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34267
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1913
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113680
Składniki
Serek zmiksować z cukrem pudrem i mleczkiem kokosowym.
Do kieliszków na dno dać pokrojone w kostkę brzoskwinie, łyżką nakładać masę serową, ale tylko cześć. Następnie przełożyć granat i zasypać rozdrobnionymi widelcem biszkoptami.
Ponownie nakładać ser, na wierzchu ułożyć banana pokrojonego w kostkę i jeśli został ser to można wykorzystać do ozdoby, podobnie jak listki mięty. Smacznego!