Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W każdej kuchni czasami coś nie wyjdzie, ten deser to idealny przykład. Robiłam tarte lecz niestety ranty tarty mi opadły u mnie w kuchni jednak zawsze szukam rozwiązania i ratuje to co nie wychodzi
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 145
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 280
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 477
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 145
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 280
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 477
Składniki
1. Przygotuj tarte w proporcjach 3:2:1 czyli np. 300g. mąki 200g.margary i 100g. cukru 2. Gotową tarte pokrusz 3. Przygotuj budyń ( Domowej roboty lub z paczki ) 4. Wyłóż kolejno warstwy : Budyń, Pokruszone ciasto, owoc, budyń, pokruszone ciasto, owoc ( Jeśli dasz ciasto na sam spód zbije się i będzie ciężko się jadło )