Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż, może nie smakuje identycznie jak ta ze sklepu, ale na prawdę jest pyszna.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 302
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1297
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 127
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 302
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1297
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 127
Składniki
mleko, cukier i cukier wanilinowy gotować na wolnym ogniu ok 15 minut. Po zestawieniu z ognia dodać margarynę, gdy się rozpuści dodać kakao i mleko w proszku. Wymieszać.
Uwaga! miesza się ją na prawdę ciężko, trzeba się do tego dobrze przygotować:).
Po wymieszaniu otrzymujemy ciągnącą się, brązową masę. Można ją wylać na jakiś półmisek, wyłożony folią, albo wysmarowany lekko tłuszczem. Przechowywać w chłodnym mielscu