Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż, może nie smakuje identycznie jak ta ze sklepu, ale na prawdę jest pyszna.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19379
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13103
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232216
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19379
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13103
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232216
Składniki
mleko, cukier i cukier wanilinowy gotować na wolnym ogniu ok 15 minut. Po zestawieniu z ognia dodać margarynę, gdy się rozpuści dodać kakao i mleko w proszku. Wymieszać.
Uwaga! miesza się ją na prawdę ciężko, trzeba się do tego dobrze przygotować:).
Po wymieszaniu otrzymujemy ciągnącą się, brązową masę. Można ją wylać na jakiś półmisek, wyłożony folią, albo wysmarowany lekko tłuszczem. Przechowywać w chłodnym mielscu