Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka małego i dużego łasucha .
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3623
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3784
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 352
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 646
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3623
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3784
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 352
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 646
Składniki
Przygotować wszystkie składniki . Czekoladę pokroić w drobną kostkę . Do miski wsypać mąkę pszenną , wrzucić jajko , wsypać cukier oraz pozostałe składniki . Dodać czekoladę . Następnie zagnieść wszystkie składniki i uformować wałeczki . Przy pomocy ostrego noża pokroić na plastry . Każdy plaster rozpłaszczyć ręką . Uformować w ten sposób ciasteczka które układamy na blachę wyłożonej papierem do pieczenia . Piec 12-15 minut w 180 ° C .