Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest delikatne w smaku za sprawą płatków owsianych, a jednocześnie sycące i zdrowe!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5653
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1128
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12243
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5170
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1549
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5653
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1128
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12243
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5170
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1549
Składniki
Dynię obrać ze skórki i zapiec w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180 stopni (można zamiast pieczenia po prostu ją ugotować) i zblendować na mus z bananem i cynamonem.
Płatki owsiane zmielić na mąkę.
Wymieszać powstałą mąkę z musem i białkami, a następnie masę przełożyć do formy keksówki.
Piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni.