Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastko z kubka w wersji dyniowo-czekoladowej z nutą korzenną, też bez jajek i gotowe w kilka minut! Polecam z dodatkiem bitej śmietany :)
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 90
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 611
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5695
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 90
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 611
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5695
Składniki
W kubku wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, kakao, cukier, cukier brązowy i przyprawę do piernika. Wymieszaj i odstaw.
W małej miseczce, najlepiej trzepaczką wymieszaj dokładnie olej, mleko, ekstrakt z wanilii i puree z dyni.
Dodaj mieszankę dyniową do suchych składników w kubku i dokładnie wymieszaj do otrzymania jednolitej masy.
Podgrzewaj w mikrofalówce na najwyższej mocy przez 1 minutę i 15 sekund.
Zajadaj natychmiast, najlepiej z bitą śmietaną:)