Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1221
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1221
Składniki
Jabłka umyj, przekrój na pół, usuń gniazda nasienne i pokrój w pół plasterki.
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym. Dodaj olej, jogurt oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Całość dokładnie wymieszaj do połączenia składników.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto. Na cieście ułóż plasterki jabłek. Wierzch posyp cynamonem i brązowym cukrem.
Piec w temperaturze 180 około 40 minut lub do suchego patyczka.