Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 1015
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 166
Szybkie, pyszne i bardzo aromatyczne kokoski, które znikają w mig z talerza....
Odsłon: 1942
Propozycja na zupę z porów na dużą ilość gości. Przepis jest minimalistyczny...
Odsłon: 184
Zapiekanka makaronowa z mascarpone i warzywami
Odsłon: 129
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 1015
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 166
Szybkie, pyszne i bardzo aromatyczne kokoski, które znikają w mig z talerza....
Odsłon: 1942
Propozycja na zupę z porów na dużą ilość gości. Przepis jest minimalistyczny...
Odsłon: 184
Zapiekanka makaronowa z mascarpone i warzywami
Odsłon: 129
Składniki
Jabłka umyj, przekrój na pół, usuń gniazda nasienne i pokrój w pół plasterki.
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym. Dodaj olej, jogurt oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Całość dokładnie wymieszaj do połączenia składników.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto. Na cieście ułóż plasterki jabłek. Wierzch posyp cynamonem i brązowym cukrem.
Piec w temperaturze 180 około 40 minut lub do suchego patyczka.