Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piernik z rodzynkami zapraszam po przepis
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5033
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13574
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7656
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5033
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13574
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7656
Składniki
Do miski wbijam jaja i dodaje cukier ucieram do białości, następnie do drugiej miski daje suche składniki mieszam rodzynek daje 1 łyżkę mą ki mieszam . Do ubitych jajek z cukrem dodaję porcjami szybkie składniki dodaje dżem i dolewam mleko dokładnie łącze i wsypuje rodzynki mieszam .
Do blaszki 26 cm wyłożonej papierem do pieczenia wlewam ciasto i piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu w 200stopniach 35 -40 minut .Upieczone ciasto można polać polewą lub lukrem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film