Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piernik z rodzynkami zapraszam po przepis
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19627
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19627
Składniki
Do miski wbijam jaja i dodaje cukier ucieram do białości, następnie do drugiej miski daje suche składniki mieszam rodzynek daje 1 łyżkę mą ki mieszam . Do ubitych jajek z cukrem dodaję porcjami szybkie składniki dodaje dżem i dolewam mleko dokładnie łącze i wsypuje rodzynki mieszam .
Do blaszki 26 cm wyłożonej papierem do pieczenia wlewam ciasto i piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu w 200stopniach 35 -40 minut .Upieczone ciasto można polać polewą lub lukrem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film