Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na ulubione ciasto Polaków. Ja ostatnio jestem bardzo niecierpliwa i nam ta Chmurka bardzo smakowała.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 99
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 83
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 123
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 99
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 83
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 123
Składniki
Szklana wysoka miska 15 cm. Galaretkę ugotować i przestudzić. Spód i boki 15cm okrągłego pojemnika wyłożyć folią, ułożyć maliny i zalać galaretką na wysokość 2 cm. Schłodzić w lodówce. Spód szklanej miski wyłożyć biszkoptami. Wyłożyć galaretkę z malinami. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem i fix-em. Przełożyć na galaretkę. Bezy pokruszyć i razem z migdałami posypać wierzch naszego ciasta.