Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na ulubione ciasto Polaków. Ja ostatnio jestem bardzo niecierpliwa i nam ta Chmurka bardzo smakowała.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11919
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16322
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5219
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11919
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16322
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5219
Składniki
Szklana wysoka miska 15 cm. Galaretkę ugotować i przestudzić. Spód i boki 15cm okrągłego pojemnika wyłożyć folią, ułożyć maliny i zalać galaretką na wysokość 2 cm. Schłodzić w lodówce. Spód szklanej miski wyłożyć biszkoptami. Wyłożyć galaretkę z malinami. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem i fix-em. Przełożyć na galaretkę. Bezy pokruszyć i razem z migdałami posypać wierzch naszego ciasta.