Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na ulubione ciasto Polaków. Ja ostatnio jestem bardzo niecierpliwa i nam ta Chmurka bardzo smakowała.
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 484
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 93
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 484
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 93
Składniki
Szklana wysoka miska 15 cm. Galaretkę ugotować i przestudzić. Spód i boki 15cm okrągłego pojemnika wyłożyć folią, ułożyć maliny i zalać galaretką na wysokość 2 cm. Schłodzić w lodówce. Spód szklanej miski wyłożyć biszkoptami. Wyłożyć galaretkę z malinami. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem i fix-em. Przełożyć na galaretkę. Bezy pokruszyć i razem z migdałami posypać wierzch naszego ciasta.