Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Fit deser, który przygotujecie w zaledwie parę minut :) Świetnie smakuje mocno schłodzony. Wzorowany na klasycznym tiramisu, jednak przygotowany na bazie bogatego w białko i beztłuszczowego skyru :) Podany z wiśniami i gorzkim kakao :)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
Kawę wystudzić. Wiśnie (mrożone) przełożyć do rondelka dodać erytrol. Gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie lekko się rozgotują i płyn odparuje. Na dno szklanek ułożyć biszkopty namoczone w kawie, dodać warstwę skyra, przestudzone wiśnie, kolejną warstwę namoczonych biszkoptów oraz pozostały skyr. Posypać gorzkim kakao. Podawać po schłodzeniu.