Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Fit deser, który przygotujecie w zaledwie parę minut :) Świetnie smakuje mocno schłodzony. Wzorowany na klasycznym tiramisu, jednak przygotowany na bazie bogatego w białko i beztłuszczowego skyru :) Podany z wiśniami i gorzkim kakao :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 422
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8329
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 422
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8329
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Składniki
Kawę wystudzić. Wiśnie (mrożone) przełożyć do rondelka dodać erytrol. Gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie lekko się rozgotują i płyn odparuje. Na dno szklanek ułożyć biszkopty namoczone w kawie, dodać warstwę skyra, przestudzone wiśnie, kolejną warstwę namoczonych biszkoptów oraz pozostały skyr. Posypać gorzkim kakao. Podawać po schłodzeniu.