Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Fit deser, który przygotujecie w zaledwie parę minut :) Świetnie smakuje mocno schłodzony. Wzorowany na klasycznym tiramisu, jednak przygotowany na bazie bogatego w białko i beztłuszczowego skyru :) Podany z wiśniami i gorzkim kakao :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Kawę wystudzić. Wiśnie (mrożone) przełożyć do rondelka dodać erytrol. Gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie lekko się rozgotują i płyn odparuje. Na dno szklanek ułożyć biszkopty namoczone w kawie, dodać warstwę skyra, przestudzone wiśnie, kolejną warstwę namoczonych biszkoptów oraz pozostały skyr. Posypać gorzkim kakao. Podawać po schłodzeniu.