Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szarlotka w wersji Fit. Bez mąki pszennej, bez cukru idealnie sprawdzi się dla dbających o zdrowie oraz diabetyków.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2867
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 243
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 112
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2867
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 243
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 112
Składniki
Łączymy mąkę migdałową z proszkiem do pieczenia, ksylitolem, jajkami, łyżeczką cynamonu. Miksujemy do połączenia.
Dodajemy mąkę migdałową. Krótko miksujemy. Dodajemy 50 ml wody. Miksujemy, aby otrzymać konsystencje gęstej śmietany.
Obieramy 3 jabłka. Wykładamy do naczynia żaroodpornego masę i na górze wkładamy w nią kawałki jabłek. Posypujemy cynamonem lub przyprawą do szarlotki. Pieczemy w 175 C ok. 35 minut.