Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szarlotka w wersji Fit. Bez mąki pszennej, bez cukru idealnie sprawdzi się dla dbających o zdrowie oraz diabetyków.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3159
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 149
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 77
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3159
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 149
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 77
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71
Składniki
Łączymy mąkę migdałową z proszkiem do pieczenia, ksylitolem, jajkami, łyżeczką cynamonu. Miksujemy do połączenia.
Dodajemy mąkę migdałową. Krótko miksujemy. Dodajemy 50 ml wody. Miksujemy, aby otrzymać konsystencje gęstej śmietany.
Obieramy 3 jabłka. Wykładamy do naczynia żaroodpornego masę i na górze wkładamy w nią kawałki jabłek. Posypujemy cynamonem lub przyprawą do szarlotki. Pieczemy w 175 C ok. 35 minut.