Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szarlotka w wersji Fit. Bez mąki pszennej, bez cukru idealnie sprawdzi się dla dbających o zdrowie oraz diabetyków.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2768
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101947
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6332
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2768
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101947
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6332
Składniki
Łączymy mąkę migdałową z proszkiem do pieczenia, ksylitolem, jajkami, łyżeczką cynamonu. Miksujemy do połączenia.
Dodajemy mąkę migdałową. Krótko miksujemy. Dodajemy 50 ml wody. Miksujemy, aby otrzymać konsystencje gęstej śmietany.
Obieramy 3 jabłka. Wykładamy do naczynia żaroodpornego masę i na górze wkładamy w nią kawałki jabłek. Posypujemy cynamonem lub przyprawą do szarlotki. Pieczemy w 175 C ok. 35 minut.