Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8116
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2763
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8116
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2763
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
utrzeć ser z cukrami i żółtkiem na gładko dodać budyń i ubite białko,rozsmarować na płacie ciasta francuskiego zwinąć w roladę i pokroić ostrym nożem na centymetrowe plastry układać na blaszce i piec ok 15 min.na złoty kolor polukrować