Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś w sam raz na lato :) Proste w przygotowaniu. Polecam ! :)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34922
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17149
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34922
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17149
Składniki
Arkusz ciasta francuskiego smarujemy serkiem. Na serek kładziemy kilkanaście malin. Całość zwijamy w rulon i tniemy na kawałki w kształcie ślimaczków. Zawijasy układamy w formie do zapiekania posmarowanej masłem, zachowując niewielkie odstępy. Pieczemy przez ok. 20-25 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni, aż ślimaczki staną się złote. Smacznego !