Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś w sam raz na lato :) Proste w przygotowaniu. Polecam ! :)
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 296
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21605
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 296
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21605
Składniki
Arkusz ciasta francuskiego smarujemy serkiem. Na serek kładziemy kilkanaście malin. Całość zwijamy w rulon i tniemy na kawałki w kształcie ślimaczków. Zawijasy układamy w formie do zapiekania posmarowanej masłem, zachowując niewielkie odstępy. Pieczemy przez ok. 20-25 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni, aż ślimaczki staną się złote. Smacznego !