Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gofry najbardziej kojarzą się z wakacjami, ale smakują zawsze, bez względu na porę roku.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 28
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 28
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Składniki
Banana rozgniatamy widelcem, dodajemy do niego przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i budyniem, jajko, mleko, cukier i olej. Miksujemy do połączenia składników i odstawiamy. Po ok. 15 minutach porcje ciasta wlewamy do rozgrzanej gofrownicy i smażymy na rumiano. Podajemy z bitą śmietaną, pokrojonym w kawałki bananem i sosem toffi.