Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gofry najbardziej kojarzą się z wakacjami, ale smakują zawsze, bez względu na porę roku.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 78
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 617
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 191
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 78
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 617
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 191
Składniki
Banana rozgniatamy widelcem, dodajemy do niego przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i budyniem, jajko, mleko, cukier i olej. Miksujemy do połączenia składników i odstawiamy. Po ok. 15 minutach porcje ciasta wlewamy do rozgrzanej gofrownicy i smażymy na rumiano. Podajemy z bitą śmietaną, pokrojonym w kawałki bananem i sosem toffi.