Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbatnikowy zawrót głowy to taki zawrót wprost karnawałowy :) polecam!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112871
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 162
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 386
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 414
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 734
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112871
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 162
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 386
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 414
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 734
Składniki
Biszkopt: Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę. Wsypujemy pozostałe składniki i mieszamy. Pieczemy do 15 minut w 180 stopniach na blaszce o wymiarze 25/36. Przekrawamy na pół. Mus truskawkowy: Zmiksowane truskawki zagotowujemy i mieszamy z cukrem i galaretkami. Studzimy gdy będą gęstniały wykładamy na ciasto. Kajmak można zmiksować z połową margaryny. Przełożenie ciasta: Biszkopt- kajmak- herbatniki- kajmak-herbatniki-kajmak-herbatnik- kajmak-herbatniki- kajmak-mus truskawkowy