Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt który zawsze wychodzi i nie opada, świetny do przełożenia masa z mascarpone lub galaretka. Polecam
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68039
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1960
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68039
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1960
Składniki
białka oddzielić od żółtek białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę stopniowo dodać cukier ciągle ubijać do żółtek dodać wodę i wymieszać stopniowo wlewać po trochę do białek zmniejszyć obroty miksera. mąkę przesiać z proszkiem i dodać do masy delikatnie mieszać łyżką do połączenia się składników piec w temperaturze 160 stopni Celsjusza czas pieczenia 25 minut. Polecam