Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt który zawsze wychodzi i nie opada, świetny do przełożenia masa z mascarpone lub galaretka. Polecam
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1399
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5905
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8862
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18647
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1399
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5905
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8862
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18647
Składniki
białka oddzielić od żółtek białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę stopniowo dodać cukier ciągle ubijać do żółtek dodać wodę i wymieszać stopniowo wlewać po trochę do białek zmniejszyć obroty miksera. mąkę przesiać z proszkiem i dodać do masy delikatnie mieszać łyżką do połączenia się składników piec w temperaturze 160 stopni Celsjusza czas pieczenia 25 minut. Polecam