Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt który zawsze wychodzi i nie opada, świetny do przełożenia masa z mascarpone lub galaretka. Polecam
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3923
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19888
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3022
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4216
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3923
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19888
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3022
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4216
Składniki
białka oddzielić od żółtek białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę stopniowo dodać cukier ciągle ubijać do żółtek dodać wodę i wymieszać stopniowo wlewać po trochę do białek zmniejszyć obroty miksera. mąkę przesiać z proszkiem i dodać do masy delikatnie mieszać łyżką do połączenia się składników piec w temperaturze 160 stopni Celsjusza czas pieczenia 25 minut. Polecam