Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt który zawsze wychodzi i nie opada, świetny do przełożenia masa z mascarpone lub galaretka. Polecam
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 484
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 93
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 484
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 93
Składniki
białka oddzielić od żółtek białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę stopniowo dodać cukier ciągle ubijać do żółtek dodać wodę i wymieszać stopniowo wlewać po trochę do białek zmniejszyć obroty miksera. mąkę przesiać z proszkiem i dodać do masy delikatnie mieszać łyżką do połączenia się składników piec w temperaturze 160 stopni Celsjusza czas pieczenia 25 minut. Polecam