Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 59
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 45
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 187
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 59
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 45
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 187
Składniki
WSZYSTKIE SKŁADNIKI TZN.MĄKE,ŻÓŁTKA,CUKIER,PROSZEK DO PIECZ.,CUKIER WANIL. GNIECIEMY DODAJEMY TROSZKĘ MLEKA ŻEBY CIASTO NAM SIE UGNIOTŁO ,OLEJ CIASTO MUSI ODCHODZIĆ OD RĄC .ZOSTAWIAMY TROSZKĘ CIASTA ABY PÓŻNIEJ DODAĆ JE NA WIERZCH JAKO KRUSZONKE
JABŁKA ŚCIERAMY NA TARCE NA DUŻYCH OCZKACH . BIAŁKA UBIC NA SZTYWNO,DODAJĄC PÓŁ SZKL. CUKRU.PO TROCHU KISIEL(PROSZEK) NAJLEPIEJ KOLORU CZERWONEGO ŻEBY BYŁ KISIEL.SZYKUJEMY BLACHĘ KŁADZIEMY TZN ROZCIAGAMY NA BLASZCE NA TO KŁADZIEMY JABŁKA I KISIEL NA WIERZCH RZUCAMY RESZTKI CIASTA
PIECZEMY OK 1 GODZINY 180 C