Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie do zrobienia,,smaczne,zawsze się udaje
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 702
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 196
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 702
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 196
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto posiekać nożem i połączyć - wstawić do lodówki.
Ubić białka dodać cukier i budyń w proszku.
Na dno blachy wyłożyć 3/4 ciasta,na ciasto jabłka następnie pianę z budyniem na koniec porwać resztę ciasta.Piec w temp 200 stopni.Gdy ostygnie lekko polukrować