Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki jabłecznik pachnący cynamonem który zawsze się udaje .
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1110
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 950
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1214
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 276
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1110
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 950
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1214
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 276
Składniki
Ciasto Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę , dodaj olej oraz mąkę przesianą z proszkiem Delikatnie wymieszaj do połączenia składników .
Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej połowę ciasta . Ciasto wstaw do nagrzanego do 180 st piekarnika i piecz około 15 minut.
Jabłka obierz zetrzyj na tarce o grubych oczkach dodaj cukier , sok z cytryny i cynamon.Podsmaż około 15 minut aż do odparowania soku. Zostaw do ostygnięcia .
Na podpieczone ciasto wyłóż jabłka a na wierzch pozostałe ciasto . Piecz jeszcze około 30 minut . Po upieczeniu i wystygnięciu posyp cukrem pudrem .