Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto z jabłkami i budyniem polecam
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3472
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 203
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3472
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 203
Składniki
Budyń ugotować na mleku z 2 łyżkami cukru .Z poddanych wyżej składników zagniatam kruche ciasto dziele je na dwie części jedna wykładam do blaszki wyłożonej papierem i wyklejam również boki blaszki
Jabłka obieram kroje w drobna kostkę wykładam na ciasto w blaszce na jabłka wylewam gorący budyń i na wierzch wykładam pozostała cześć ciasta rozwałkowaną na wielkość blachy placek piekę w 180 stopniach w nagrzanym wcześniej piekarniku na środkowej półce 50 minut ,po wyjęciu można posypać cukrem pudrem .Po dokładne wykonanie zapraszam na film życzę smacznego