Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka mogą stanowić świetną i zdrową przekąskę w ciągu dnia- w pracy, czy w szkole. Natomiast sprawdzą się również, jako deser czy podwieczorek dla łasuchów ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10410
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10410
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4595
Składniki
Większą część płatków zmielić na mąkę.
Morele i śliwki sparzyć wrzątkiem, a następnie pokroić na mniejsze kawałki.
Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na tarce (na dużych oczkach).
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać i uformować ciasteczka.
Piec około 20 minut w temperaturze 170 stopni.