Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na spodzie makowym z masą jogurtową. Ciasto z posypką z kawą inką, pieczone.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45727
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23176
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45727
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23176
Składniki
spód-Zmiksować masło i jajkami i cukrem.Przesiać mąkę z proszkiem, dodać mak, olejek i zmiksować.Rozsmarować na blaszkę 30x40 wyłożonej papierem do pieczenia.Surowe ciasto posmarować marmoladą.
masa-Zmiksować jajka z białkami i cukrem, dodać jogurt i ser. Wymieszać na niższych obrotach miksera. Przesiać budynie i zmiksować. Wylać na marmoladę.
kruszonka-Zmiksować masło z cukrem, żółtkami i cukrem waniliowym. Przesiać mąkę z proszkiem, dodać kawę i zmiksować na ''gruby żwirek''. Rozsypać na placek i piec ok.50 min. w 175 *C. Po przestygnięciu posypać cukrem pudrem, kroić na drugi dzień.