Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna do kawy .
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
1. Białka ubijamy na pianę , dodajemy cukier , żółtka po 1 , wlewamy masło, mąkę oraz kakao i łączymy delikatnie składniki . Wlewamy na blachę od piekarnika i piec w 180 stopniach przez 10 -12 minut . Na ścierkę gorące ciasto zdejmujemy papier , zwijamy i studzimy. 2. Śmietanę ubijamy i dodajemy łyżkami mascarpone i cukier puder . Łączymy razem . Dodajemy startą na drobnych oczkach czekoladę i mieszamy . 3. Ciasto smarujemy masą , zwijamy i na 3 godziny do lodówki .