Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto na świąteczny stół.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 223
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 223
Składniki
Wykonanie: Białka ubić na sztywno, wsypując po trochę cukier. Dodać żółtka i resztę składników i dokładnie wymieszać. Następnie dodać jabłka pokrojone w grubszą kostkę, bakalie i zamieszać łyżką. Gotowe ciasto przelać do natłuszczonej formy i posypanej wiórkami. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez 45 minut(dla pewności sprawdzić patyczkiem czy jest już upieczone.