Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto na świąteczny stół.
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 32
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 525
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 670
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 32
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 525
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 670
Składniki
Wykonanie: Białka ubić na sztywno, wsypując po trochę cukier. Dodać żółtka i resztę składników i dokładnie wymieszać. Następnie dodać jabłka pokrojone w grubszą kostkę, bakalie i zamieszać łyżką. Gotowe ciasto przelać do natłuszczonej formy i posypanej wiórkami. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez 45 minut(dla pewności sprawdzić patyczkiem czy jest już upieczone.