Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakaowe kartofelki zrobione ze ścinek z biszkoptów, ususzonych i rozdrobnionych, połączonych z kremem waniliowym zrobionym na bazie masła. Idealne do kawy. Polecam.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 623
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25724
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 623
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25724
Składniki
Krem wykładamy do miski, dodajemy sproszkowany biszkopt, olejek migdałowy i rodzynki. Wszystkie składniki mieszamy, zagniatamy ciasto. Z wyrobionego ciasta wałkujemy rulon o średnicy 4 cm, wycinamy w miarę równe kawałki z których uformujemy kulki. Na patelni prażymy wiórki kokosowe. Uformowane kulki obtaczamy w wiórkach kokosowych, układamy na talerzyku i wstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Smacznego!!!