Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakaowe kartofelki zrobione ze ścinek z biszkoptów, ususzonych i rozdrobnionych, połączonych z kremem waniliowym zrobionym na bazie masła. Idealne do kawy. Polecam.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 196
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 31
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17428
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 196
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 31
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17428
Składniki
Krem wykładamy do miski, dodajemy sproszkowany biszkopt, olejek migdałowy i rodzynki. Wszystkie składniki mieszamy, zagniatamy ciasto. Z wyrobionego ciasta wałkujemy rulon o średnicy 4 cm, wycinamy w miarę równe kawałki z których uformujemy kulki. Na patelni prażymy wiórki kokosowe. Uformowane kulki obtaczamy w wiórkach kokosowych, układamy na talerzyku i wstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Smacznego!!!