Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy tort kakaowy z dżemem i bitą śmietaną
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 331
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 54
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1188
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 331
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 54
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1188
Składniki
Ostudzony biszkopt kroje na 3 placki Zimną śmietanę i serek daje do miski dodaje cukier i ubijam na sztywną masę.
Na pierwszy blat biszkoptu daje warstwę dżemu i warstwę bitej śmietany przekładam kolejnym plackiem i znowu warstwa dżemu i masy śmietanowej ,część masy zostawiam smaruje boki i wierzch ciasta .
Boki tortu obsypuje posypka czekoladową i wstawiam do lodówki na kilka godzin lub na noc . Po dokładne wykonanie tortu zapraszam na film.