Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Margarynę, cukier, kakao, mleko zagotować. Dodać śmietanę, energicznie mieszać. Dodać bakalie i połamane herbatniki ( herbatniki należy tylko połamać nie rozdrabniać, aby widać je było w cieście) oraz aromat pomarańczowy - nie za dużo. Wszystko dokładnie wymieszać.
Ciasto przełożyć do formy i wstawić do lodówki na kilka godzin. Życzę smacznego.