Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to keks na szybko , polecam poniewaz jest niedrogi a smaczny ....
Polecam.
Odsłon: 134
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 126
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17061
Polecam.
Odsłon: 134
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 126
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17061
Składniki
Margarynę utrzec , dodac cukier puder i żółtka.Ucierając dodac mąkę połączoną wczesniej z proszkiem do pieczenia i mak . Na końcu dodać ubitą pianę z białek i wlac delikatnie olej, połaczyc wszystkie składniki wlac ciasto do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułka tartą formy keksowej
Piec w temp. 180 stopni przez ok 1 godz .Gdy wystygnie polać polewą i udekorowac wg uznania . Ja wykorzystałam do dekoracji orzechy.
Smacznego