Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to keks na szybko , polecam poniewaz jest niedrogi a smaczny ....
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30829
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3596
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3291
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1101
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30829
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3596
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3291
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1101
Składniki
Margarynę utrzec , dodac cukier puder i żółtka.Ucierając dodac mąkę połączoną wczesniej z proszkiem do pieczenia i mak . Na końcu dodać ubitą pianę z białek i wlac delikatnie olej, połaczyc wszystkie składniki wlac ciasto do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułka tartą formy keksowej
Piec w temp. 180 stopni przez ok 1 godz .Gdy wystygnie polać polewą i udekorowac wg uznania . Ja wykorzystałam do dekoracji orzechy.
Smacznego