Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 53
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 518
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 668
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 53
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 518
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 668
Składniki
Mąkę przesiać na stolnicę, zrobić dołek dodać margarynę i śmietanę zarobić szybko ciasto. Gotowe ciasto rozwałkować wycinać kółka tyle samo z dziurami – upiec. Piec w temp. 180°C. Przez 15 minut.
Ostudzone ciasteczka przełożyć marmoladą przykryć drugim ciasteczkiem z dziurką. Gotowe ciasteczka posypać cukrem pudrem.