Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3091
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 447
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 138
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2003
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12760
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3091
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 447
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 138
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2003
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12760
Składniki
Mąkę przesiać na stolnicę, zrobić dołek dodać margarynę i śmietanę zarobić szybko ciasto. Gotowe ciasto rozwałkować wycinać kółka tyle samo z dziurami – upiec. Piec w temp. 180°C. Przez 15 minut.
Ostudzone ciasteczka przełożyć marmoladą przykryć drugim ciasteczkiem z dziurką. Gotowe ciasteczka posypać cukrem pudrem.