Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka do schrupania o każdej porze. :) Życzę smacznego.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 273
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 232
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1345
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 273
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 232
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1345
Składniki
Utrzyj masło z cukrem pudrem na kremową masę. Dodaj jajko i olejek waniliowy i ubijaj dalej, do czasu połączenia składników. Następnie dodaj suche składniki do masy czyli mąkę wymieszaną z proszkiem i wiórkami kokosowymi.Jeśli się da wyrób masę mikserem a jeśli nie , użyj do tego rąk.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200C. Wyłóż pergaminem blachę i rozkładaj masę ciasta. Zachowaj odstęp. Piecz około 15 minut. Oczywiście każda z nas ma inny piekarnik. Ciasteczka dekoruj wg uznania. Te ciasteczka robiła i dekorowała moja 7 letnia córcia. ( przy niewielkiej pomocy mamy:) ).