Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy 30 minut na zrobienie czegoś słodkiego do kawy, bez dodatku jajek a cukier tylko do posypki.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 86
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 86
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
1. Wszystkie składniki na ciasto zagnieść ( mąkę, margarynę, śmietanę oraz aromat). 2. Następnie rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 5 cm.
3. Na każdym kwadracie rozłożyć po kawałku obranego jabłka i zagiąć do góry rogi ciasta, aby powstała kopertka.
4. Upiec ciastka na złoty kolor i posypać cukrem pudrem lub polukrować.
5. Smacznego.