Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy 30 minut na zrobienie czegoś słodkiego do kawy, bez dodatku jajek a cukier tylko do posypki.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5605
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12181
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1522
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5605
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12181
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1522
Składniki
1. Wszystkie składniki na ciasto zagnieść ( mąkę, margarynę, śmietanę oraz aromat). 2. Następnie rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 5 cm.
3. Na każdym kwadracie rozłożyć po kawałku obranego jabłka i zagiąć do góry rogi ciasta, aby powstała kopertka.
4. Upiec ciastka na złoty kolor i posypać cukrem pudrem lub polukrować.
5. Smacznego.