Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto zrobiłam na wzór marchewkowego, polecam :)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4467
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5902
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12691
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4467
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5902
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12691
Składniki
Olej zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Podczas ubijania dodawać po kolei jajka.<br /><br /> Suche składniki przesiać i wymieszać ze sobą. Dodawać stopniowo do masy, miksować tylko do połączenia składników. Na koniec dodać starta dynię i orzechy, wymieszać.<br /><br /> Ciasto wylać do formy 20/35 cm. Piec 40 minut w 170*<br /><br /> <br /><br /> Smacznego.<br /><br />