Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym słowem pycha!! <Idealnie nadaje się do mrożenia. Po odmrożeniu ciasto nie traci na smaku wręcz przeciwnie i staje się bardziej wilgne>.
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5286
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2421
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5286
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2421
Składniki
Sypkie produkty dokładnie wymieszać. Dżem utrzeć z olejem oraz letnim mlekiem. Ciągle ucierając, połączyć z masą mączną. Formę do pieczenia <keksówkę> wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć ciasto. Piec godzinę w temperaturze 160 st. Przed podaniem osypać cukrem pudrem lub oblać czekoladą.