Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym słowem pycha!! <Idealnie nadaje się do mrożenia. Po odmrożeniu ciasto nie traci na smaku wręcz przeciwnie i staje się bardziej wilgne>.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 642
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12346
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 642
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12346
Składniki
Sypkie produkty dokładnie wymieszać. Dżem utrzeć z olejem oraz letnim mlekiem. Ciągle ucierając, połączyć z masą mączną. Formę do pieczenia <keksówkę> wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć ciasto. Piec godzinę w temperaturze 160 st. Przed podaniem osypać cukrem pudrem lub oblać czekoladą.