Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem idealnie nadaje się do przekładania biszkoptów. Szczególnie dobrze wygląda przy jasnych plackach lub mieszanych.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 164
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 132
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 93
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 164
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 132
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 93
Składniki
Śmietanę ubiłem na sztywno z cukrem pudrem, powoli dodawałem mascarpone ciągle ubijając. Na koniec do gotowego kremu dałem kakao.
Mój krem nie jest ciemny wystarczyło 1,5 łyżki. Jeżeli krem ma być bardziej wyrazisty spokojnie można dodać więcej kakao.
Żeby śmietana dobrze się ubiła musi być bardzo zimna ! Krem należy przechowywać w lodówce.