Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny krem kawowy do przekładania tortów.
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 142
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 279
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 8504
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 142
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 279
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 8504
Składniki
Utrzeć 5 żółtek z cukrem i cukrem waniliowym, naczynie z żółtkami wstawić do garnka z wrzątkiem i ubijać, aż masa zgęstnieje. Ostudzić.
Masło utrzeć z kawą rozpuszczalna i dodać masę z żółtek i ucierając dodać stopniowo po kropli rumu. Krem przed wyłożeniem na biszkopt dobrze schłodzić. Gotowe!