Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny krem kawowy który ma duzo zastosowan.Szybki i prosty w wykonaniu.POLECAM!SMACZNEGO!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Składniki
Maslo ubijamy na najwyzszych obrotach ok.10 min.Dodajemy lekko schlodzone mleczko skondensowane,ubijamy dalej do polaczenia skladników.Kawe mieszamy dokladnie z mlekiem i dajemy do kremu.Razem dobrze wymieszac.Jezeli uzywamy kremu do tynkowania to nalezy go odpowietrzyc,czyli ostatnie 2 minuty ubijac na wolnych obrotach.GOTOWE!Smacznego!