Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Ze wszystkich składników dokładnie zagnieść ciasto. Potem zawinąć w folię i włożyć na godzinę do lodówki. Po wyjęciu rozwałkować placki i odcisnąć odpowiednie foremki.
Możne je odpowiednio ozdobić, ale nie koniecznie.
Piec na blasze w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 stopni na złoty kolor :)
SMACZNEGO!!! :)