Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2142
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6953
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1104
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2142
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6953
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1104
Składniki
Ze wszystkich składników dokładnie zagnieść ciasto. Potem zawinąć w folię i włożyć na godzinę do lodówki. Po wyjęciu rozwałkować placki i odcisnąć odpowiednie foremki.
Możne je odpowiednio ozdobić, ale nie koniecznie.
Piec na blasze w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 stopni na złoty kolor :)
SMACZNEGO!!! :)