Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11074
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13319
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5086
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11074
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13319
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5086
Składniki
Wszystkie składniki połączyć ze sobą,zagnieść ciasto i zrobić małe kulki (wielkości orzecha włoskiego).Ułożyć kulki na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i spłaszczyć delikatnie widelcem nadając wzór krateczki lub pasków (gdy w czasie spłaszczania lekko popękają na brzegach to nie szkodzi).
Piec w temp. 180 st ok.15-20 min.